Reiki-energiahoidot Toholammilla

Annelin-Reiki tarjoaa reiki-energiahoitoja sekä reikikoulutusta yli kymmenen vuoden kokemuksella. Palvelen asiakkaitani Keski-Pohjanmaan Toholammilla, mutta tilauksesta järjestän kursseja myös muualla Suomessa. Tutustu tarkemmin palveluihini sekä hinnastoon ja ota yhteyttä varataksesi ajan hoitoon tai paikan kurssille.

Yhteydenotto

Reiki-energiahoidon kurssit

Peruskurssi, Reiki I

Peruskurssilla käydään läpi kaikki perustiedot reikistä ja reikihoidon antamisesta.

Kesto: 2 pv / 16 h.

Hinta: 252 €.

Kurssi toteutetaan ryhmä- tai yksilökurssina sopimuksen mukaan.

Jatkokurssi, Reiki II

Jatkokurssilla syvennetään peruskurssilla opittua ja opitaan kolme symbolia sekä niiden käyttö.

Kesto: 2 pv / 16 h.

Hinta: 504 €.             

Pääsyvaatimuksena reikin peruskurssi.

Syventävä jatkokurssi 50 € / Kesto n. 7 h / Reiki II oppilas.

Kurssi toteutetaan kurssikalenterin tai sopimuksen mukaan.

Reiki 3A -kurssi, itsensä kehittämisen ja kasvun kurssi

Kurssi on The Reiki Networkin ohjelman mukainen  kolmen päivän kurssi joka toteutetaan yhtäjaksoisena kahden yön kokonaisuutena. Kurssi on enimmäinene askel opettajakoulutukseen. Kurssin hinta 1177  € .                                  Ota yhteyttä ja kysy lisää 

Master-koulutus

Master-koulutuksessa saat valmiudet reikiopettana toimimiseen. Kurssit järjestetään sopimuksen mukaan, joten mikäli olet kiinnostunut reikiopettajana toimimisesta ole minuun yhteydessä.

Katso kurssikalenteri

Reikihoidot

Olen reikihoitojen ammattilainen vuosien kokemuksella ja laaja-alaisella koulutuksella. Teen reikihoitoja asiakkailleni kotonani Toholammilla sopimuksen mukaan. Jokainen hoito ja hoitosarja räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaiseksi kokonaisuudeksi.

Hinnasto:

  • reikihoito (kesto yli tunnin)

    50 €

  • kolmen hoitokerran sarja

    140 €.

Kolmen kerran hoitosarja on suositeltava jakso reikiin tutustumiseksi. Parhaan kokemuksen saa, kun kolme hoitoa annetaan viikon sisällä. Tämän jälkeen hoitoja jatketaan räätälöidysti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Varaa hoitoaika

Tilaa kurssi myös muualle Suomeen

Tulen tilauksesta pitämään 4–6 hengen reikin perus- ja jatkokursseja myös kotipaikkakunnallesi. Kahden päivän kurssi on antoisa viikonloppu, josta saat matkaevääksi mukaan hoitavat kädet ja loppuelämän hoitotaidon. Kysy lisää ottamalla minuun yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sivuiltani löytyvällä lomakkeella.

Yhteystiedot