Reiki-kurssit Toholammilla

Annelin-Reiki järjestää reikikursseja perustasosta alkaen aina reikiopettajan pätevyyteen asti. Kurssit järjestetään kotonani Toholammilla tai sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa. Tutustu kurssikalenteriin ja ilmoittaudu mukaan elämänpituiselle reikimatkalle.

Ota yhteyttä

Järjestämäni kurssit noudattava korkealaatuisen ja kansainvälisesti arvostetun The Reiki Network vaatimuksia ja koulutustasoa.

Peruskurssi, Reiki I

Toholampi:   5 -  6.  6. 2024 klo 9.45 - 17  HUom! ke -to

Toholampi:  17- 18. 6. 2024 klo 9.45 -17

                     

Jatkokurssi, Reiki II

Toholampi:  27 - 28.  6. 2024 klo 9.45 - 17 huom. to-pe.

Toholampi:  13 - 14.  7. 2024 klo 9.45 - 17

 

Syventävä Jatkokurssi:

Toholampi  29. 6. 2024  9.45 -17 

Ilmottudu    15. 6. 2024 mennessä ! 

                                                                           

Reiki 3A -kurssi, Itsensä kehittäminen ja kasvu

Seuraava 3-A kurssi toteutetaan, kun asiasta kiinnostuneita löytyy. Pyrimme toteuttamaan nämä kurssit yhdessä RMT Minna Heinosen kanssa. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kurssille voi osallistua, kun on käynyt The Reiki Networkin Reiki I ja II tason kurssit ja omaa riittävän valmiuden osallistua kurssille  (= haastattelu). Kurssiarviointi tulee omalta opettajalta. Muiden suuntien kurssilaisilla selivitetään haastattelun mukaan, valmius  osallistua tälle kurssille ( haastattelu, tämän suunnan aktivoinnit ja ennekkotehtävä).

Jokaiseen kurssipäivään sisältyy ateriat sekä taukoja tarpeen mukaan. Illalla on jotain mielenkiintoista iltaohjelmaa ja hyviä keskusteluja sekä nautimme Suomen luonnosta. Kurssi on kokonaisuus, jossa olemme yhdessä kahden yön retriitissä.

Katso kurssien hinnat

Ilmoittaudu kurssille

Kurssille tulee ilmoittautua kahta viikkoa ennen kurssin alkua. Voit ilmoittautua ottamalla minuun yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sivuiltani löytyvän lomakkeen välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään kutsu, joka sisältää tarkemmat tiedot kurssista ja aikataulusta, kurssipaikan osoitteen sekä laskun. Olet lämpimästi tervetullut oppimaan reikitaidon kanssani. Olen aina yhtä iloinen ja kiitollinen jokaisesta reikioppilaastani.

Ilmoittaudu ottamalla yhteyttä

Lue lisää reikistä

Lue lisää tietoa reikistä Reiki ry:n kotisivuilta. Sivuilta löydät myös lisää alkavia kursseja. Suosittelen lämmöllä myös Lena Johanssonin kirjaa Reiki – parantava energia. Voit aina myös olla yhteydessä minuun, mikäli haluat kysyä lisää reikistä, reikihoidoista tai reikitaidon opettelemisesta. Vastailen mielelläni kaikkiin kysymyksiin ja tiedusteluihin. Tavoitat minut puhelimitse, sähköpostitse sekä sivuiltani löytyvällä lomakkeella.

Ota yhteyttä