Reiki-kurssit Toholammilla

Annelin-Reiki järjestää reikikursseja perustasosta alkaen aina reikiopettajan pätevyyteen asti. Kurssit järjestetään kotonani Toholammilla tai sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa. Tutustu kurssikalenteriin ja ilmoittaudu mukaan elämänpituiselle reikimatkalle.

Ota yhteyttä

Järjestämäni kurssit noudattava korkealaatuisen ja kansainvälisesti arvostetun The Reiki Network vaatimuksia ja koulutustasoa.

Peruskurssi, Reiki I

Toholampi:   29- 30 . 10. 2022  klo 9.45 -17

Toholampi:     3 -  4 .  12. 2022  klo 9.45 - 17

 

Jatkokurssi, Reiki II

 

Toholampi:  12 - 13.  11. 2022  klo 9.45 - 17

Toholampi:  14 - 15.    1. 2023  klo 9.45 - 17

Syventävä Jatkokurssi:

Toholampi  19 . 11. 2022  9.45 -17 

Ilmottudu       5. 11. 2022 mennessä !

Reiki 3A -kurssi, Itsensä kehittäminen ja kasvu

Seuraava 3-A kurssi toteutuu, kun minulle ilmoittutuu osallistujia kurssille. Kurssi alkaa pe klo 12 ja päättyy su klo 14. Kurssi pidetään Keski-Pohjanmaalla, paikka valitaan osallistujamäärän mukaan.

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut osallistumaan kurssille. Tämä on ensimmäinen askel opettaja koulutukseen, jonka voin toteuttaa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

Jokaiseen kurssipäivään sisältyy ateriat sekä taukoja tarpeen mukaan. Illalla on jotain mielenkiintoista iltaohjelmaa ja nautimme Suomen luonnosta. Kurssipaikalla olemme kaksi yötä ja järjestämme tarvittavat ruokailut. Majoituksesta ja ruokailusta erillinen maksu, kurssipaikan mukaan.

Katso kurssien hinnat

Ilmoittaudu kurssille

Kurssille tulee ilmoittautua kahta viikkoa ennen kurssin alkua. Voit ilmoittautua ottamalla minuun yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sivuiltani löytyvän lomakkeen välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään kutsu, joka sisältää tarkemmat tiedot kurssista ja aikataulusta, kurssipaikan osoitteen sekä laskun. Olet lämpimästi tervetullut oppimaan reikitaidon kanssani. Olen aina yhtä iloinen ja kiitollinen jokaisesta reikioppilaastani.

Ilmoittaudu ottamalla yhteyttä

Lue lisää reikistä

Lue lisää tietoa reikistä Reiki ry:n kotisivuilta. Sivuilta löydät myös lisää alkavia kursseja. Suosittelen lämmöllä myös Lena Johanssonin kirjaa Reiki – parantava energia. Voit aina myös olla yhteydessä minuun, mikäli haluat kysyä lisää reikistä, reikihoidoista tai reikitaidon opettelemisesta. Vastailen mielelläni kaikkiin kysymyksiin ja tiedusteluihin. Tavoitat minut puhelimitse, sähköpostitse sekä sivuiltani löytyvällä lomakkeella.

Ota yhteyttä