Reiki-kurssit Toholammilla

Annelin-Reiki järjestää reikikursseja perustasosta alkaen aina reikiopettajan pätevyyteen asti. Kurssit järjestetään kotonani Toholammilla tai sopimuksen mukaan myös muualla Suomessa. Tutustu kurssikalenteriin ja ilmoittaudu mukaan elämänpituiselle reikimatkalle.

Ota yhteyttä

Järjestämäni kurssit noudattava korkealaatuisen ja kansainvälisesti arvostetun The Reiki Network vaatimuksia ja koulutustasoa.

Peruskurssi, Reiki I

Toholampi:  30.9 -1.10. 2023 klo 9.45 - 17

Toholampi:  25 - 26.11. 2023 klo 9.45 - 17

 

Jatkokurssi, Reiki II

Toholampi:  21 - 22. 10. 2023 klo 9.45 -17

Toholampi:  18 - 19. 11. 2023 klo 9.45 - 17

Syventävä Jatkokurssi:

Toholampi  8. 10. 2023  9.45 -17 

Ilmottudu  24.  9. 2023 mennessä !

Reiki 3A -kurssi, Itsensä kehittäminen ja kasvu

Seuraava 3-A kurssi toteutetaan, kun riittävä määrä osallistujia ilmoittutuu osallistuvansa kurssille. Paikka ja aika sovitaan ryhmän kanssa. Kesto kolme päivää ja 2 yötä yhdessä.

Ota yhteyttä, jos olet kiinnostunut osallistumaan kurssille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

Jokaiseen kurssipäivään sisältyy ateriat sekä taukoja tarpeen mukaan. Illalla on jotain mielenkiintoista iltaohjelmaa ja nautimme Suomen luonnosta. Kurssipaikalla olemme kaksi yötä ja järjestämme tarvittavat ruokailut. Majoituksesta ja ruokailusta erillinen maksu, kurssipaikan mukaan.

Katso kurssien hinnat

Ilmoittaudu kurssille

Kurssille tulee ilmoittautua kahta viikkoa ennen kurssin alkua. Voit ilmoittautua ottamalla minuun yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai sivuiltani löytyvän lomakkeen välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään kutsu, joka sisältää tarkemmat tiedot kurssista ja aikataulusta, kurssipaikan osoitteen sekä laskun. Olet lämpimästi tervetullut oppimaan reikitaidon kanssani. Olen aina yhtä iloinen ja kiitollinen jokaisesta reikioppilaastani.

Ilmoittaudu ottamalla yhteyttä

Lue lisää reikistä

Lue lisää tietoa reikistä Reiki ry:n kotisivuilta. Sivuilta löydät myös lisää alkavia kursseja. Suosittelen lämmöllä myös Lena Johanssonin kirjaa Reiki – parantava energia. Voit aina myös olla yhteydessä minuun, mikäli haluat kysyä lisää reikistä, reikihoidoista tai reikitaidon opettelemisesta. Vastailen mielelläni kaikkiin kysymyksiin ja tiedusteluihin. Tavoitat minut puhelimitse, sähköpostitse sekä sivuiltani löytyvällä lomakkeella.

Ota yhteyttä