Opi reiki Toholammilla

Annelin-Reiki tarjoaa tasapainottavia reikihoitoja sekä korkealaatuista reikikoulutusta Keski-Pohjanmaan Toholammilla ja tilauksesta myös muualla Suomessa. Tällä sivulla pääset lukemaan lisää siitä, mitä reiki oikeastaan on. Tutustu ja ole minuun yhteydessä, mikäli sinulla heräsi kysyttävää.

Yhteydenotto

Reiki on ikivanha, itämaisten korkeakulttuuristen kansojen parista tuleva energiahoitomuoto, jossa parantava energia virtaa hoitakäsien kautta hoidettavaan kohteeseen. Reiki oli hoitomuotona käytössä ihmisillä jo silloin, kun lääkkeitä ei vielä tunnettu. Reiki-energiahoito on luonnonmukaista hoitoa, jolla voidaan täydentää kaikkia muita hoitoja paranemista nopeuttaen sekä sairauksia ennaltaehkäisten.

Reiki toimii aina kaikkien täydelliseksi parhaaksi.

Mihin reiki-energian vaikutus perustuu?

Kehomme solut rakentuvat värähtelevästä energiasta. Terveessä ja hyvinvoivassa kehossa solut värähtelevät tasapainossa. Jokainen meistä kohtaa kuitenkin elämässään tilanteita, jolloin stressi, turhautuneisuus, pelko tai esimerkiksi masennus ottavat vallan, aiheuttaen epätasapainoa kehomme energiaverkkoon. Pahimmillaan tämä epätasapaino johtaa sairastumiseen. Reikihoidossa nopeasti värähtelevällä reiki-energialla tasapainotetaan epänormaalit värähtelyt, jolloin keho alkaa parantaa itse itseään.

Kysy lisää

Kuinka reikihoitoa annetaan?

Reikihoitoa voi tehdä itselle esimerkiksi omassa sängyssä tai toiselle hoitopöydällä. Toista hoidettaessa energia välittyy hoitajan käsien kautta hoidettavan chakroihin, eli energiakeskuksiin, ja niiden kautta koko kehoon. Runsaan tunnin kestävässä hoidossa saavutamme syvän rentoutumisen tilan, ja voimme jopa nukahtaa.

Hoidon tarve on aina yksilöllistä, mutta ennaltaehkäisevänä hoitona reikin määrää ei voi yliannostella. Yleensä aloitetaan muutaman hoitokerran sarjoista, jonka jälkeen hoitoa jatketaan aina, kun tuntee tarvitsevansa lisää energiatankkausta. Sairauksien hoidossa reiki toimii tukihoitona muuta hoitoa tehostaen ja potilaan paranemista tukien.

Lue lisää palveluistani

Tervetuloa kursseilleni oppimaan reikitaito

Haluaisitko oppia reikitaidon? Olet lämpimästi tervetullut kursseilleni.

Kahden päivän peruskurssi antaa sinulle perustaidot reikihoitojen antamiseen. Peruskurssilla opit miten reiki toimii, kuinka hoidat itseäsi ja kaiken, mitä reikitaidolla voit tehdä. Kurssilla aktivoin reikienergian käsiisi ja yhdessä opettelemme kuinka sillä hoidetaan. Peruskurssin jälkeen voit osallistua reikin jatkokurssille. Kahden päivän kurssilla saat käyttöösi kolme lisätyökalua: voima, harmonia ja välimatkasymbolit. Näiden käyttöä harjoitellaan yhdessä käytännön harjoituksilla.

Jatkokurssin jälkeen voit jatkaa reikimatkaasi syventävillä kursseilla aina reikiopettajan tutkintoon asti.

Tutustu kurssikalenteriin

Ilmoittaudu mukaan

Järjestän useimmat kurssit kotonani Toholammilla, mutta voit tilata 4–6 hengen kurssin myös muualle Suomeen. Kurssi toteutetaan kahtena peräkkäisenä päivänä. Kotonani Toholammilla tarjoan kurssilaisille keittolounaan ja yöpyäkin voi pientä korvausta vastaan.

Katso alkavat kurssit kurssikalenterista ja ilmoittaudu mukaan. Vastailen mielelläni myös kaikkiin reikiä ja kurssejani koskeviin kysymyksiin, joten ethän epäröi ottaa minuun yhteyttä.

Kaikki yhteystietoni