Reiki Master Anneli Järvenoja - Reikitieni tähän saakka

Tutustuin Reikiin tammikuussa 2003 ja kävin silloin Peruskurssin.  Jatkokurssin kävin saman vuoden elokuussa. 

3A -kurssin suoritin helmikuussa 2006 ja saman vuoden lokakuussa Reiki ry:n Diplomihoitajan-tutkinnon.

Valmistuin Reiki Masteriksi 9.9.2009  The Reiki Networkin kansainvälisen vuoden kestävän ohjelman mukaisesti.

Nyt on enemmän aikaa Reikille

Nyt olen hyväkuntoinen eläkeläinen, haluan vielä opettaa Reikitaitoa. On aina suuri ilo, kun joku päättä tulla kurssilleni oppimaan Reikitaidon ! Kiitos Oppilaani !       Olen pitänyt useita kymmeniä kursseja ja ne ovat aina yhtä antoisia ja hienoja päiviä. Kaikki kurssini ovat olleet positiivisia kokemuksia meille kaikille.

Olen muuttanut entisen kotini naapuriin. Maatilan myimme vuoden 2012 alussa nuorimmalle pojallemme. Hän lopetti opiskelunsa Viikissä ja ryhtyi päätoimiseksi maidontuotantotilan isännäksi. Tilaa on kehitetty ja perhe on kasvanut puolisolla, sekä Taimi tytöllä, jota saan käydä välillä katsomassa ja hoitamassa.

Aiempi elämä maatilan emäntänä, puolisona ja neljän lapsen äitinä sekä vanhusten hoitajana on ollut monipuolista ja kasvattanut paljon. Korkeatuottoisen lypsykarjan hoitaminen on vaatinut osaamista ja ahkeraa työntekoa. Nyt voin käyttää enemmän aikaa Reikin parissa, toiveena antaa Reiki-energiahoidon koulutusta mahdollisimman monelle henkilölle.

Haluan jakaa Reikitaitoa eteenpäin: antaa käyttöön helpon ja yksinkertaisen tekniikan avuksi elämään.

Reiki tuli elämääni antaen paljon jaksamista työelämän loppuvaiheessa. Omakohtaiset kokemukset ovat niin hyviä, että toivon muidenkin ottavan ne käyttönsä.

Maailmamme muuttu kaiken aikaa. Reikitaito on vanha menetelmä, joka on muuntunut meidän aikamme mukaiseksi. Reikitaito on opettaa meitä hallitsemaan elämäämme paremmin. Saamme myös työkalun jolla voimme vaikuttaa muidenkin lähellämme olevien ihmisten elämään, luomalla harmoniaa arkeen.

Oppia ikä kaikki

Kun työ jäi oli aikaa tehdä muutakin. Nuoruudessani lähdettiin töhin, silloin ei käytetty aikaa opiskeluun.

Nyt olen opiskellut asioita, joista olen kiinnostunut, opiskellut mukavassa seurassa Keski-Pohjanmaan Opistolla Kälviällä.

NLP Practitioner  23.11.2012-17.8.2013

Aistiohjaja koulutus (10 ov = 400h ) 7.5.2014

NLP  Master Practitioner  23.11.2014-29.8.2015

Sekä jälleen lisää Reikin opiskelua

Light Ascension Reiki III,   Dr Ulla Suokko RM kursilla Espoossa 30.1.2016

Lisäksi oen ollut mukana monilla messuilla Reiki ry:n matkassa kertomassa Reiki-energiahoidosta, sekä pienmmillä messuilla mukana itsenäisenä yrittäjänä.

 Anneli Järvenoja

Annelin-Reiki | Kentäntie 6 | 69300 TOHOLAMPI | 040 829 0849 | lauranneli(at)kase.fi | www.annelinreiki.fi