Reiki Master Teacher Anneli Järvenoja 

Reikitieni tähän saakka

Tutustuin reikiin tammikuussa 2003 ja kävin silloin peruskurssin.  Jatkokurssin kävin saman vuoden elokuussa. 

3A -kurssin suoritin helmikuussa 2006 ja saman vuoden lokakuussa Reiki ry:n Diplomihoitajan-tutkinnon.

Valmistuin Reiki Masteriksi 9.9.2009  The Reiki Networkin kansainvälisen vuoden kestävän ohjelman mukaisesti ja Reiki Master Teacheriksi 20.11.2020.  

- Tästä eteenpäin voin opettaa myös 3A ja master (= opettaja) tasoa.


Nyt on aikaa Reikille

Nyt olen hyväkuntoinen eläkeläinen, haluan vielä opettaa reikitaitoa. On aina suuri ilo, kun joku päättä tulla kurssilleni oppimaan reikitaidon ! Kiitos Oppilaani ! Kursseja on kertynyt vuosien mittaan paljon. Aina yhtä antoisia ja hienoja päiviä. Kaikki kurssini ovat olleet positiivisia kokemuksia meille kaikille.

Kurssipaikkana eniten on toiminut kotin täällä Toholammilla, jossa kaikki kurssin liittyvät asiat on helppo hoitaa. Olen myös matkustanut usein muuallekin kursseja pitämään.

Aiempi elämä maatilan emäntänä, puolisona ja neljän lapsen äitinä sekä vanhusten hoitajana on ollut monipuolista ja kasvattanut paljon. Korkeatuottoisen lypsykarjan hoitaminen on vaatinut osaamista ja ahkeraa työntekoa. Nyt voin käyttää enemmän aikaa reikin parissa, toiveena antaa reiki-energiahoidon koulutusta mahdollisimman monelle henkilölle.

Haluan jakaa reikitaitoa eteenpäin: antaa käyttöön helpon ja yksinkertaisen tekniikan avuksi elämään.

Reiki tuli elämääni antaen paljon jaksamista työelämän loppuvaiheessa. Omakohtaiset kokemukset ovat niin hyviä, että toivon muidenkin ottavan ne käyttönsä.

Maailmamme muuttu kaiken aikaa. Reikitaito on vanha menetelmä, joka on muuntunut meidän aikamme mukaiseksi. Reikitaito on opettaa meitä hallitsemaan elämäämme paremmin. Saamme myös työkalun, jolla voimme vaikuttaa muidenkin lähellämme olevien ihmisten elämään. Reiki-energialla luomme rauhaa ja  harmoniaa arkeen, jolloin se sujuu paremmin.

Oppia ikä kaikki

Kun työ jäi oli aikaa tehdä muutakin. Nuoruudessani lähdettiin töhin, silloin ei käytetty aikaa opiskeluun.

Nyt olen opiskellut asioita, joista olen kiinnostunut, opiskellut mukavassa seurassa Keski-Pohjanmaan Opistolla Kälviällä.

NLP Practitioner  23.11.2012-17.8.2013

Aistiohjaja koulutus (10 ov = 400h ) 7.5.2014

NLP  Master Practitioner  23.11.2014-29.8.2015

Jälleen lisää reiki-energiahoidon opiskelua:

Light Ascension Reiki III,   Dr Ulla Suokko RM kurssilla Espoossa 30.1.2016

Reiki Master Teacher, The Reiki Network 20.11.2020

Lisäksi oen ollut mukana monilla messuilla Reiki ry:n matkassa kertomassa reiki-energiahoidosta, sekä pienmmillä messuilla mukana itsenäisenä yrittäjänä.

 Anneli Järvenoja Reiki Master Teacher

Annelin-Reiki | Kentäntie 6 | 69300 TOHOLAMPI | 040 829 0849 | lauranneli(at)kase.fi | www.annelinreiki.fi